duminică, 10 mai 2015

Instalare KODI / XBMC si Addon-uri

Pentru ca intr-unul din articolele trecute am prezentat Media-box-ul pe care il folosesc, as vrea sa fac o scurta descriere si a modului in care se face instalarea aplicatiei KODI (XBMC Media Center).

Aplicatia se poate instala pe SmartTV,  calculator, smartphone, tableta, media-box.
Pe site-ul kodi.tv la sectiunea Download gasiti mai multe vesiuni ale aplicatiei in functie de sistemul de operare pe care doriti sa instalati  si de versiunea de hardware a device-ului.

 Pasii operatiunii:

1. Se descarca versiunea necesara de la http://kodi.tv/download/ si se instaleaza.
2. De aici https://github.com/yokrysty/krysty-xbmc se descarca addonul pentru 990.ro
3. Se deschide aplicatia, se merge la Setari / Suplimente / Instalare din fisier zip, se alege calea catre fisierul nostru si se selecteaza  acesta.
4. In sectiunea VIDEO/Suplimente o sa gasiti acum si addonul 990.ro cu submeniurile acestuia (TvShows, Movies, Search, Settings, Clear Cache).

Alte Addon-uri cu filme subtitrate in romana disponibile pe net, pe care le am si eu instalate: cinemaxx.ro; filmehd.net.

Un Addon care mie imi place foarte mult este cel de la http://www.diynetwork.com/

3 comentarii:

 1. Salut mestere. Addonul de FilmeHD unde il gasesc?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. http://addons.tvaddons.ag/show/plugin.video.filmehd.net/

   Dar, se pare ca au modificat ceva la site si din cauza asta nu mai merg toate filmele. Ramane sa asteptam un nou up-date.

   Ștergere

Reparare display multifunctional Mazda 6 2005 / Mazda 6 2005 multifunction display repair

   O problema des intalnita la Mazda 6 prima generatie, este lipsa (sau amestecul) caracterelor pe display-ul multifunctional (afisaza infor...